x

JULEKALENDER-LÅGE 17: Hør årets bedste sang ifølge ANYA

JULEKALENDER-LÅGE 17: Hør årets bedste sang ifølge ANYA

GAFFA har bedt en række markante og aktuelle danske kunstnere om at vælge deres yndlingssang fra 2018. Sangene får du her som en julekalender-playliste med en ny sang hver dag og en lille kommentar fra kunstneren om, hvorfor netop den sang er vedkommendes favorit. Vi fortsætter med ANYA, der i år har udgivet singlerne "Avalanche" og "Lift Me Up", der er blevet pæne hits, og givet en række koncerter, blandt andet på Spot og Distortion Festival.

LÆS OGSÅ: Gør plads, der er en ny popdronning i huset

17. Post Malone: Stay

ANYA: – Jeg elsker at finde det her nummer på et album som beerbongs and bentleys. Det er som om, at de ved et uheld er kommet til at skrive en helt unægteligt fantastisk guitar-ballade og ikke har haft andet valg end at putte den på albummet. Fordi den bare er så god. Jeg elsker melodierne, og jeg synes, det er spændende at høre Post Malones hip-hoppede tekster over den her slags melodier. Den vækker et hav af følelser i mig, og jeg synes, den har en meget stærk stemning. 

– Og så er der jo bare noget fascinerende ved, når musikere bryder ud af deres "kasser". Den viser, at Post Malone er mere end doven hip-hop og trapbeats. Han kan synge en guitar-ballade med så meget nerve, at enhver countrymusiker ville blive imponeret. Det rører mig og inspirerer mig til at give en stor langemand til genrer og kasser. 

Hør sangen her og hør hele playlisten nedenfor:

Hør julekalender-playlisten på Spotify:

Hør julekalender-playlisten på andre streamingtjenester, blandt andet Apple Music:

LÆS OGSÅ: JULEKALENDER-LÅGE 16: Hør årets bedste sang ifølge Aksglæde


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA