x

Se Metallica spille klassiker i akustisk country-version


Hele koncerten udkommer snart på vinyl

Metallica har netop offentliggjort en video, hvor de spiller deres klassiske sang "The Four Horsemen" i en akustisk countryversion, komplet med slide-guitar. Se videoen ovenfor.

Den nye version af nummeret stammer fra en akustisk koncert, bandet holdt i San Francisco 3. november sidste år for at samle penge til deres velgørenhedsorganisation All Within My Hands Foundation, der blandt andet bekæmper sult og støtter uddannelse. 

Originalversionen af "The Four Horsemen" stammer fra Metallicas debutalbum Kill 'em All fra 1983, hvor det er et anderledes rocket nummer, som i øvrigt varer syv minutter, mens det i countryversionen er skåret ned til under det halve.

Hele koncerten udkommer 1. februar som dobbelt-lp med titlen Helping Hands … Live & Acoustic at the Masonic, hvor alt overskud går til All Within My Hands Foundation. Albummet udkommer på farvet vinyl med indlagt download og udgives i et begrænset oplag.

Metallica giver koncert – formodentlig i en mere rocket udgave – i Telia Parken 11. juli, og der er stadig ledige billetter.

LÆS OGSÅ:  VIDEO: Foo Fighters overrasker fans til Metallica-koncert


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA