x

VIDEO: Foo Fighters overrasker fans til Metallica-koncert

VIDEO: Foo Fighters overrasker fans til Metallica-koncert

Metallica-fans fik sig en overraskelse til koncerten i forgårs, den 16. oktober, da Foo Fighters-medlemmer, der åbenbart var backstage, pludselig kom op på storskærmen. 

Foo Fighters-medlemmerne Dave Grohl og Taylor Hawkins blev transmitteret op på storskærmen, inden rock-kollegaerne fra Metallica indtog scenen i Milwaukee, Wisconsin i forbindelse med deres Worldwired Tour. Den udsolgte koncert blev indledt af aftenens konferencier, den amerikanske komiker Jim Breuer, der havde taget et kamera med backstage for at underholde det ventende publikum. 

LÆS OGSÅ: 10-årig fan spiller Metallica på scenen til Foo Fighters-koncert

"Det her er et af rummene, hvor (Metallica, red) hænger ud lige nu. Lad os se, hvad de laver", siger Breuer i filmen til publikum, før han åbner backstage-døren. Skrig og jubel fra publikum kan høres, når de opdager, at det ikke er Metallica bag døren, men i stedet Grohl og Hawkins. "Jeg fandt ikke Metallica, men jeg fandt...", siger Jim Breuer og peger på de to Foo Fighters-musikere. 

Artiklen fortsætter under billedet

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You never know what you’re going to find behind a random door in an arena... #worldwired #metinmilwaukee

Et opslag delt af Metallica (@metallica) den

Metallica har senere lagt klippet ud på deres Twitter-profil, hvor de skrev: "Du ved aldrig, hvad du finder bag en tilfældig dør i en arena". 

LÆS OGSÅ: Metallica slår publikumsrekord i Danmark

Foo Fighters befandt sig i Milwaukee, da de gav koncert dagen efter, den 17. oktober, i selv samme arena som et led i deres Concrete and Gold Tour. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA