x

Tool-trommeslager offentliggør udgivelsestidspunkt

Tool-trommeslager offentliggør udgivelsestidspunkt

Nyt album lige om hjørnet

Tools trommeslager Danny Carey har nu afsløret, hvornår gruppens længe ventede næste album udkommer. Det skete ved en autografskrivning på musikmessen NAMM i Anaheim i Californien. En fan spurgte, om der var nyt om albummet, og Carey svarede: "Ja, det udkommer i midt-april. Det er planen." Episoden blev naturligvis filmet.

Artiklen fortsætter under videoen

Samtidig fortæller en ven af bandet ved navn Gabriel Shaffer i et nu slettet Instagram-opslag, som NME har læst, at han har hørt hele albummet:

"Alt, jeg kan sige er, at jeg hørte noget fra start til slut, som nogle af os har ventet på at høre i mere end 10 år. Jeg kan bekræfte, at det er hver eneste del af ventetiden værd. Hovedspørgsmålet er, om vi er det værd." Shaffer tilføjer hashtagget #Tool.

Datoen er ikke officielt bekræftet fra Tool-side, men den lyder sandsynlig. Kort efter nytår skrev forsanger Maynard James Keenan på Twitter, at bandet nu var færdige med at indspille deres kommende album. Nu var de gået i gang med at mikse det, men det kunne dog også tage noget tid. Keenan skrev:

"Opdatering: Endelige vokaler er indspillet for MÅNEDER siden. Så en amerikansk og europæisk turné med #APC (Keenans andet band, A Perfect Circle; turnéen besøgte København 12. december og er nu afsluttet, red.). Hvad angår Tool, er alle instrumenter indspillet, i gang med den lange miksningsproces nu. Skriver, filmer og indspiller i mellemtiden med Puscifer for #puscifer2020 (Puscifer er Keenans tredje band, som åbenbart har noget klar til 2020, red.) og drille band-Facebook-siderne med opdateringer om vine (Keenan er også vinproducent, red.)".

Artiklen fortsætter under tweetet

Det kommende album bliver Tools første udspil siden 10,000 Days fra 2006. Gruppen indleder en Europaturné den 2. juni i Berlin og giver koncert på Copenhell 20. juni. Det bliver bandets første koncert i Danmark siden Roskilde Festival 2006. Forsanger Maynard James Keenan har dog været her senere med sine to andre grupper, Puscifer og A Perfect Circle, i henholdvis 2016 og 2018.

LÆS OGSÅ: Underbevidst destruktion

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA