x

Oh Land giver intimkoncerter i anledning af nyt album

Oh Land giver intimkoncerter i anledning af nyt album

Den populære sangerinde er i maj klar med sit første studiealbum i fem år. Det markerer hun med to koncerter i København, hvor hun kun vil være akkompagneret af klaver.

I sidste måned kunne GAFFA meddele, at Nanna Øland Fabricius, bedre kendt som Oh Land, har udgivet singlen ”Human Error” som forløber til sit første fuldlængde album i fem år. I anledning af den kommende plade Family Tree har Oh Land offentliggjort to koncerter på Hofteatret i København.

LÆS OGSÅ: Oh Land er tilbage med ny single efter ”mit livs største op- og nedture”

Koncerterne kommer til at reflektere sangerindens nylige skift i lyd og tempo. Hun kommer nemlig kun til at være akkompagneret af klaver således, at melodierne og teksterne vil fremstå som de mest centrale elementer, når hun fremfører sine nye sange live.

Om baggrunden for Family Tree forklarer Oh Land:

– Siden jeg udgav mit sidste album, har jeg haft mit livs største op- og nedture. Det har mindet mig om, at musikken for mig er det bedste og tryggeste sted at betro sig. Det er vennen, der altid lytter og aldrig dømmer. Jeg er gået tilbage til klaveret som udgangspunkt for min sangskrivning.

Oh Land udgav sin sidste plade Earth Stick i 2014, et udspil, som modtog fire stjerner af GAFFAs anmelder.

LÆS OGSÅ: Oh Land: Earth Sick

Siden da har sangerinden blandt andet lavet musik til balletten Askepot, optrådt for Kronprinsens 50-års fødselsdag og er lige nu aktuel som dommer i X Factor.

De to koncerter finder sted den 24. og 25. maj på Hofteatret i København. Billetterne kan købes via Billetlugen

Se Oh Land fremføre "Human Error":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA