x

Ariana Grande udebliver fra Grammy-show grundet kontroverser med producer

Ariana Grande udebliver fra Grammy-show grundet kontroverser med producer

Ønsker ikke at blive begrænset i sin kreativitet

Ariana Grande vil under søndagens Grammy Award-show hverken optræde eller være til stede for at modtage potentielle awardpriser. Det skyldes uenighed med showets producer, Ken Ehrlich.

Ken Ehrlich skriver på sin Twitter, at sangerinden ikke følte sig parat til at performe til showet, da tidshorisonten for showforberedelsen ifølge Ehrlich var for kortvarig for Ariana Grande. Dette stemmer imidlertid ikke overens med sangerindens egen opfattelse, idet hun gennem flere tråde på Twitter uddyber situationen og her forklarer, at Ehrlich lyver.

Ariana Grande ønsker, som det fremgår i Twittertråden, ikke at blive begrænset i sin kreativitet eller i sit personlige udtryk. Grande tilbød awardshowet at performe tre forskellige sange, hvortil ingen af disse blev accepteret af Ehrlich.

Popsangerinden er nomineret i to kategorier til Grammy Awards som henholdsvis den bedste pop-solo-performance for ”God Is a Woman” og det bedste popvokal-album for Sweetener. Grande udtrykker i Twittertråden sin taknemmelighed for nomineringerne på trods af, hun ikke er nomineret i awardshowets såkaldte store nomineringskategorier, som indbefatter årets album, årets plade (prisen går til den udøvende kunstner), årets sang (prisen går til sangskriveren) samt årets bedste nye artist.

LÆS OGSÅ: Lyden af nutidens diva

Ariana Grande har i øjeblikket stor succes med singlerne ”thank u, next” og ”7 Rings”, som i dag udkommer på albummet thank u, next , og som blandt andet kan findes på Spotify.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA