x

Justin Bieber: ”Jeg kæmper med at finde ro”

Justin Bieber: ”Jeg kæmper med at finde ro”

Justin Bieber i velovervejet refleksion over sit liv.

Den canadiske popsanger Justin Bieber har netop givet et længere interview i Vogue. I interviewet kredser Bieber om flere af de kontroversielle emner, der har været kendetegnende for hans liv siden hans gennembrud.

Siden efteråret 2017 har der været stille omkring ham. Turnéen med albummet Purpose fra 2015 endte med at omfatte mere end 150 koncerter på 16 måneder, hvilket blev for meget for sangeren. Han endte derfor med at aflyse de sidste 14 koncerter på turneen. ”Alene tanken om musik gør mig stresset”, udtaler han i interviewet med Vogue.

Pausen fra musikken har Bieber forsøgt at bruge konstruktivt ved at reflektere over sin livsførelse: ”Jeg havde brug for at evaluere mig selv: hvem jeg er, hvad jeg vil med mit liv, mine forhold, hvem jeg vil være – ting som man mister fornemmelsen for, når man er fordybet i musikken”.

Han siger i denne forbindelse, at han ikke umiddelbart betragter sig selv som religiøs: ”Jeg tror på historien om Jesus – det er grundlæggende den, jeg tror på. Men jeg tror ikke på den religiøse elitisme og selvhøjtidelighed, at man er bedre end andre, bare fordi man går i kirke”.

Ikke desto mindre understreger Bieber, at hans liv i cølibat gennem mere end et år var et forsøg på at komme tættere på Gud: ”Jeg ville hellige mig selv til Gud på den måde, da jeg virkelig følte, at det var bedre for min sjæl. Og jeg tror, at Gud velsignede mig med Hailey (Baldwin, nu Bieber, red.) som tak. Der er gevinster. Du bliver belønnet for god opførsel.”

LÆS OGSÅ: 11 essentielle opture for Justin Bieber

Om den pludselige berømmelse, som mødte ham for snart 10 år siden siger han, at han følte sig som produktet af et ustoppeligt berømmelsesmaskineri: ”Jeg var ægte til at starte med, men med tiden blev jeg mere fabrikeret i takt med, at andre tog over.”

Bieber understreger dog, at han elskede hypen omkring sig, og flere af hans eskapader omgås med en næsten ironisk distance: ”Folk gjorde sådan et stort nummer ud af, at jeg tissede i en spand. Eller at jeg ejede en abe. Jeg mener bare, at hvis du havde de samme penge som mig, ville du så ikke også købe en abe? Du ville købe en abe!”

Bieber fremstår dog som en mand, der har fundet ro i tilværelsen. En ro, der særligt har indfundet sig efter ægteskabet med Hailey: ”Med min livsstil er alting så usikkert. Jeg har brug for en ting, der er sikker. Og det har jeg fundet med min baby boo”.

LÆS OGSÅ: 11 essentielle nedture for Justin Bieber


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA