x

Chris Cornell-dokumentar er undervejs med Brad Pitt som producer

Chris Cornell-dokumentar er undervejs med Brad Pitt som producer

En dokumentar om den afdøde rocksanger er under udvikling. Cornells enke er også producer.

Den 18. maj 2017 begik den tidligere Soundgarden-frontmand Chris Cornell selvmord få timer efter en optræden med bandet på Fox Theater i Detroit. Han blev kun 52 år. Nu vidner en artikel fra Variety om, at en dokumentar om sangerens liv er ved at blive til. Den amerikanske instruktør Peter Berg kommer til at instruere og producere filmen, og både skuespiller Brad Pitt og enken Vicky Cornell har også producerroller.

Flere af verdens største artister samledes den 16. januar 2019 for at hylde Cornells liv og musik ved koncertbegivenheden I Am the Highway i The Forum, Los Angeles. Blandt de optrædende var Metallica, Foo Fighters, Chris Stableton, Miley Cyrus og de overlevende medlemmer fra Cornells bands Soundgarden, Audioslave og Temple of the Dog.

LÆS OGSÅ: Verdens største rockmusikere samles til hyldestkoncert for Chris Cornell

Chris Cornells død rystede rockverdenen, og flere store kunstnere som Elton John, Jimmy Page og Coldplay udtrykte deres kondolencer på sociale medier. Efter hans død udtalte Pearl Jam-sanger Eddie Vedder sig om sit forhold til Cornell:

”Han var ikke bare en ven, han var én, jeg så op til som en storebror. Jeg vil leve med de minder i mit hjerte, og jeg vil elske ham for evigt” fortalte Vedder.

Der er i skrivende stund ingen yderligere information om den kommende dokumentarfilm.

LÆS OGSÅ: Hvad gør vi af sorgen, når idolet dør?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA