x

MØ spiller på jysk festival

MØ spiller på jysk festival

Efter det store internationale gennembrud vender den fynske popstjerne tilbage til Nibe Festival

Fynske Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen, bedre kendt som MØ, optræder på årets Nibe Festival, hvor den populære sanger også spillede, dengang mainstreamkarrieren var ved at blive sået.

MØ spillede på den jyske festival tilbage i 2013, hvor hun for alvor begyndte at skabe et navn for sig selv og igen året efter, hvor hendes plads på den nationale popscene var cementeret. Siden har hendes internationale gennembrud bragt hende kloden rundt. Nu kan Nibe Festivals gæster se frem til et gensyn med den fynske sanger og hendes karakteristiske højenergiske shows.

Koncerten på Nibe Festival bliver MØs eneste sommerkoncert uden for Sjælland, hvor hvor hun er ét af hovednavnene på årets Roskilde Festival.

LÆS OGSÅ: Roskilde Festival klar med 23 nye navne

MØ har de sidste par år stået bag hit på hit på hit. Numre som ”Pilgrim”, ”Kamikaze” og ”Final Song” har fået millionvis af afspilninger, og samarbejdet med Major Lazer og DJ Snake, ”Lean On”, var med til at elevere den danske sanger til international popstjernestatus. Mø har desuden flere nomineringer ved årets GAFFA-Pris. Studiealbummet Forever Neverland er nomineret til Årets Danske Udgivelse og Årets Danske Popudgivelse, singlen ”Blur” er nomineret til Årets Danske Hit, og MØ selv er nomineret til prisen for Årets Danske Solist.

LÆS OGSÅ: GAFFA-PRISEN 2019: Og de nominerede er...  

MØ kan opleves mandag d. 3. juli 2019 på Nibe Festival. Billetter kan købes på www.nibefestival.dk. Billetprisstigning for partout- og dagsbilletter sker den 4. marts.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA