x

Greta Van Fleet udskyder Europaturné – inklusive Danmark

Greta Van Fleet udskyder Europaturné – inklusive Danmark

På grund af sanger Josh Kiszkas fortsatte respirationsinfektion er rockbandet nødt til at udskyde deres Europaturné – inklusive den allerede én gang udskudte koncert i København

Fans af det unge bluesrock-band Greta Van Fleet må desværre endnu engang væbne sig med tålmodighed. Ifølge Louder har bandet nemlig set sig nødsaget til at udskyde samtlige datoer på deres planlagte Europaturné, der skulle have fundet gennem februar og ind i marts.

Tidligere på året aflyste Greta Van Fleet en række australske koncerter på grund af forsanger Josh Kiszkas stemmeproblemer forårsaget af laryngitis. Desværre har infektionen endnu ikke forladt Kiszka. I et opslag på deres officielle Facebook beklager bandet situationen:

”Vi har nogle dybt beklagelige nyheder angående vores forestående shows fra den 22. februar til d. 17. marts, og vi må bekendtgøre en komplet udskydelse til efteråret. Josh har i øjeblikket en nådesløs øvre respirationsinfektion, der endnu ikke har fået mulighed for at hele. Hans læge har påkrævet længere tids hvile som den eneste vej mod en total helbredelse”. Hele opslaget kan læses på bandets officielle Facebookside.

Bandet oplyser, at billetterne til de kommende shows vil blive overført til de nye koncertdatoer i november 2019. Billetindehavere skal derfor ikke gøre andet end holde fast i deres billetter og afvente de nye datoer. Koncerten i Danmark afventer i skrivende stund en erstatningsdato.

Tilbage i november 2018 skulle Greta Van Fleet have optrådt på TAP1 i København, men her var gruppen også nødt til at aflyse grundet sygdom. Koncerten blev rykket til den 16. marts i år, som nu vil blive rykket til en ny dato, der bliver offentliggjort af bandet i morgen.

Dog er der ingen ændringer i forbindelse med Greta Van Fleets optræden ved årets Tinderbox Festival, som bliver afholdt i Odense fra 27.-29. juni.

LÆS OGSÅ: 10 nye bands og solister til Tinderbox


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA