x

J. Cole har hugget hovedet af din yndlingsrapper i ny video

J. Cole har hugget hovedet af din yndlingsrapper i ny video

Musikvideoen til singlen ”Middle Child” er allerede på YouTubes trending-liste

Den samfundskommenterende rapper og sanger Jermaine Cole, kendt som J. Cole, udgav sidste år sit femte studiealbum KOD, hvorpå han blandt andet luftede sine tanker om hiphop-kulturen og dens moderne repræsentanter. I januar 2019 udsendte Cole singlen ”Middle Child”, som også tager hånd om kulturens kendsgerninger såvel som rapperens egen placering i den. Rolling Stone kan nu bevidne, at "Middle Child" har fået en musikvideo, der med en række makabre billedsekvenser formidler tilværelsen indenfor rap-gamets rammer.

LÆS OGSÅ: Hiphoppens populære samfundsrevser

I sangen proklamerer Cole uden nogen markant entusiasme i stemmen: ”I studied the greats/I’m the greatest right now”. Denne ambivalente følelse af sejr gennemsyrer også musikvideoens bizarre og til tider uhyggelige billedside. Cole sidder på ét tidspunkt i en luksuriøs jagtstue med en række vægtrofæer, der påfaldende ligner populære mumble-rappere (én af dem bærer endda navnet ”Your Favorite Rapper”). Det næste øjeblik kører han gennem et supermarked i en indkøbsvogn som en slags vare.

”Middle Child” er i skrivende stund nummer 11 på Billboard Hot-100, men nåede ifølge Rolling Stone at ramme en fjerdeplads, hvilket til dato er Coles højeste placering på listen.

Se musikvideoen til ”Middle Child” nedenfor:

LÆS OGSÅ: Playliste: De bedste hiphoptracks lige nu


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA