x

Spot offentliggør metal-navne

Spot offentliggør metal-navne

Den 3. maj bliver en aften i metallens tegn

Under årets Spot Festival vil der være mulighed for at opleve et udvalg af den danske metal-scenes mest interessante og fremadbrusende navne, når spillestedet Train lader de tungere toner dominere på én særskilt festivaldag. Spot Metal har netop offentliggjort Baest, LLNN, Orm, Xenoblight og Nyt Liv til Spot Metal.

Baest spiller rå og brutal death metal med en old school nerve og inspiration fra navne som Bloodbath og Dismember. Baest er nomineret i tre kategorier ved næste uges GAFFA-Prisen. De er både nomineret til Årets nye danske navn, Årets danske livenavn, og albummet Dance Macabre er nomineret til Årets danske hardrock/metaludgivelse.

LÆS OGSÅ: GAFFA-PRISEN 2019: Og de nominerede er...

LLNN har optrådt rundt omkring store dele af Europa inklusive Roskilde Festival og hollandske Roadburn Festival med deres blanding af elementer fra klaustrofobisk hardcore og sludge metal tilsat mørke sci-fi elementer. Nu er det Train, der står for skud.

Orm bevæger sig som en slange gennem det mørke soniske dyb med deres episke og melodiske black metal, der også bærer et islæt af nordisk melankoli. Bandet spillede ved sidste års Copenhell, hvor GAFFAs anmelder gav fire stjerner og kaldte det en flot demonstration af, hvordan man opbygger en ”mass-of-sound.”

Xenoblight fra Silkeborg startede i 2017 og spiller extreme metal, præget af en intens og knusende atmosfære. Gruppen havde deres pladedebut i 2018 med Procreation, var nomineret til kritikerprisen Steppeulven 2019 i kategorien "Årets håb", og nu er kvintetten klar til at bringe deres melankolske lyrik og ekstreme energi til Train. 

Nyt Liv spiller, som navnet næsten antyder, dansksproget hardcore og grynet punk. De har spillet på både Roskilde Festival og Copenhell og er i 2019 klar til at præsentere deres debut-fuldlængdeplade.

Spot Metal afholdes fredag den 3. maj 2019 på Train, Aarhus. Spot Festival-armbånd giver adgang til aftenen. Billetter kan også købes her

Medlemmer af GAFFA Plus kan købe billetter til Spot med solid rabat, og medlemskab er gratis. Læs mere, meld dig ind og køb billet via GAFFA.dk/plus 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA