x

Justin Bieber åbner op om sine mentale udfordringer

Justin Bieber åbner op om sine mentale udfordringer

”Jeg føler mig super fjern og mærkeligt tilpas,” skriver den unge verdensstjerne.

Justin Bieber informerer i sit seneste Instagram-opslag, at han i øjeblikket gennemgår en svær tid og opfordrer derfor sine fans til at bede for ham.

I opslaget ses et billede af Justin Bieber, Kanye West og Biebers manager Scooter Braun. Opslagets tekst lyder følgende:

”Jeg ville blot holde jer derude opdateret en smule omkring, hvad jeg gennemgår. Jeg har kæmpet meget. Jeg føler mig super fjern og mærkeligt tilpas.”

Justin Bieber åbnede i februar måned op om sin problematiske fortid og sine kampe med depressioner og stofmisbrug i et ærligt og dybdegående interview med Vogue.

LÆS OGSÅ: Bieber: "Jeg kæmper med at finde ro" 

Her forklarede Bieber, at han i starten af sin karriere følte sig ægte og jordnær, men at han i takt med den stigende interesse for ham og mediernes fremstilling af ham begyndte at opleve sig selv som arrogant og kæphøj og føle sig fabrikeret. 

Senest udgav den unge verdensstjerne albummet Purpose i 2015 og turnerede i den forbindelse med 150 koncerter i 40 forskellige lande på blot 16 måneder, men måtte af personlige årsager aflyse turneens 14 afsluttende koncerter. Den unge verdensstjerne har ikke siden udgivet sin egen musik.

Biebers manager Braun udtalte i januar, at det femte album snart kunne være på vej. Lad os dermed håbe, at Justin Bieber finder ro, og Brauns ord holder stik. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA