x

Britney Spears’ sangskat bliver feministisk prinsessemusical

Britney Spears’ sangskat bliver feministisk prinsessemusical

Ifølge The New York Times døbes forestillingen Once Upon a One More Tim, og kommer til at have premiere i Chicago i oktober. På lang sigt er ambitionen dog at tage den hele vejen til Broadway i New York.

Showet handler om de berømte prinsesser Askepot, Tornerose, Snehvide og Rapunzel, som har en bogklub, hvor de læser en udgave af brødrene Grimms eventyr, der vel at mærke er den eneste bog, som de har. På et tidspunkt ønsker de sig noget nyt at læse, hvorefter Den Gode Fe kommer og giver dem den feministiske klassiker The Feminine Mystique skrevet af Betty Friedan i 1963. Derefter tager deres liv en uventet drejning.

LÆS OGSÅ: Britney Spears tager fejl af by

”Disse kvinder har levet i en helt lukket verden, men så begynder de at grave dybere ned i moderne ideer – anden- og tredjebølgefeminisme – og undersøger, hvordan historier videreføres gennem generationer, og hvor vores normer stammer fra. Men den er også super sjov”, udtaler Jon Hartmere, som har skrevet historien.

Musicalen indeholder 23 af Britney Spears’ sange, og der er både givet lovning på store hits og mere overraskende valg. Popsangerinden udtrykker selv sin glæde over projektet i en erklæring: ”Det er en drøm, der går i opfyldelse”.

LÆS OGSÅ: GAFFA-Prisen 2019: Se det fulde show HER – uden afbrydelser


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA