x

Marilyn Manson har godt nyt om kommende album

Marilyn Manson har godt nyt om kommende album

Chok-rockeren er ved at lægge sidste hånd på sit 11. studiealbum

Den berømte og berygtede industrial metal-sanger Marilyn Manson har netop bekræftet, at han er i studiet for at færdiggøre sit næste album, skriver NME.

I går delte den 50-årige sanger et billede på Instagram, der viser ham iført en Mr. Meeseeks-hue (fra tv-serien Rick and Morty) med teksten: ”På vej over til Shooter Jennings for at færdiggøre mit nye album”.

Shooter Jennings er en amerikansk countryrock-musiker og søn af den afdøde outlaw country-legende Waylon Jennings. Shooter og Manson har tidligere samarbejdet på Shooters 2016-album Countach (for Giorgio), som var en hyldest til den tyske komponist og producer Giorgio Moroder.

Måske betyder det nye samarbejde, at lyttere kan forvente et vist country-præg på det kommende Manson-album. Dette ville da ikke være utænkeligt, når man tænker på, at Mansons The Pale Emperor fra 2015 indeholdt tydelige inspirationer fra bluesmusikken og kunstnere som Muddy Waters og The Doors.

LÆS OGSÅ: Marilyn Manson: The Pale Emperor

Der er i øjeblikket ingen yderligere information om Mansons kommende udgivelse.

Marilyn Mansons seneste studiealbum var Heaven Upside Down fra 2017, som GAFFAs anmelder anbefalede på trods af mangel på ”musikalsk og kunstnerisk vækst”.

LÆS OGSÅ: Sange til slåskampe og elskov


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA