x

Grøn offentliggør danske 20-års jubilarer til årets program

Grøn offentliggør danske 20-års jubilarer til årets program

Carpark North giver deres eneste koncerter i 2019 på årets Grøn Køncert

I dag løfter Grøn sløret for endnu en tilføjelse, der kommer til at fyre op under sommerens koncertarrangement. Der er tale om elektro-rockerne Carpark North, der gennem 20 år har skabt flere kæmpehits og mindeværdige koncertoplevelser rundt omkring i landet. I år giver de helt eksklusivt kun koncert på Grøn, så publikum kan ifølge bandet selv se frem til en eksplosiv optræden:

– I år er femte år, vi spiller Grøn, og det bliver bare bedre og bedre! Vi glæder os helt vildt til at fyre den af på Grøn i år. Både til at spille rockmusik, slikke solskin, drikke fadøl og til at hænge ud med publikum og vores mega dejlige kolleger backstage. Folk kan forvente et eksplosivt show og et ekstremt tændt band.

Carpark North har gennem deres 20 år lange karriere og siden albumdebuten i 2003 skabt ørehængere som ”Transparent and Glasslike”, ”Shall We Be Grateful”, ”32” og forrige års ”Raise Your Head” fra albummet Hope. Bandet er desuden blevet valgt som P3's Uundgåelige hele fem gange indtil videre.

LÆS OGSÅ: Benzin på bålet. Stadionrockerne kan ikke få nok af det hele

Om at spille på årets Grøn fortæller Carpark Noth også:

– At spille på Grøn er en følelse af at starte et lille "riot". En protest mod sofahængeri og ensomhed. Mod hængefjæs og regnvejr. Og et oprør for "høren-til", kuldegysninger, vægtløshed og fadøl. På Grøn er vi alle en del af oprøret. Og vi mærker det lige så meget på scenen, som publikum mærker det på græsset!

LÆS OGSÅ: Dansk rap-stjerne bringer fest til Grøn 2019

Grøn Koncert 2019 bliver afholdt i uge 29 og 30, hvor koncertkaravanen kommer forbi Amager d. 18. juli, Kolding 19. juli, Aarhus 20. juli, Aalborg 21. juli, Esbjerg 25. juli, Odense 26. juli, Næstved 27. juli og endelig afsluttes turen i Valby d. 28. juli.

Billetter kan købes på grønkoncert.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA