x

Smugkig: Ariana Grande brillerer under første show på "Sweetener"-touren

Smugkig: Ariana Grande brillerer under første show på "Sweetener"-touren

Den ukronede popdronning kommer til Danmark til oktober, og vi kan godt begynde at glæde os. 

Ariana Grande sparkede i går aftes sin verdensturné Sweetener i gang med et imponerende show i Times Union Center i New York, som ifølge NME's indsamling af Twitter-film sprængte alle rammer for, hvad sangerinden før har præsenteret sine fans for.

Showet blev åbnet med ”Raindrops (An Angel Cried)” for at gå direkte over i ”God Is a Woman”, som kan ses i følgende opslag fra Twitter. 

Det var som en umiddelbar selvfølge sange fra Sweetener og Grandes seneste album Thank U Next, som dominerede showet, hvor dog også ældre numre som ”Into You” og ”Dangerous Woman” var til at finde i showets setliste.

Som den store finale rundede sangerinden showet af med ”Thank U, Next” og skrev efterfølgende på Twitter:

”Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skal sige endnu. Indtil da vil tak være tilstrækkeligt. En drøm er blevet til virkelighed i aften. Jeg elsker jer. Tak.”

Grande fortsætter følgende sin Sweetener-tour i USA og kommer hen over sensommeren og efteråret til Europa, hvor hun den 1. oktober kan opleves på dansk jord i Royal Arena, København. Koncerten er udsolgt.

Ariana Grande udgav tidligere i år albummet Thank U, Next med enorm succes og er ultimativt den nye ukronede popdronning ifølge både danske og internationale Spotify-brugere med intet mindre end 56 millioner månedlige lyttere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA