Oh Land tager på turné med nyt album

Oh Land tager på turné med nyt album

Efter en pause fra turnélivet vender Oh Land til september tilbage på de danske landeveje

Den populære sanger Oh Land udgiver sit femte studiealbum Family Tree i maj 2019. Dette bliver hendes første fuldlængde pladeudgivelse i fem år, og for at markere begivenheden offentliggør Oh Land en række september-koncerter i flere af landets største byer.

LÆS OGSÅ: Oh Land giver intimkoncerter i anledning af nyt album

Family Tree er indspillet i New York i samarbejde med den amerikanske producer Thomas Bartlett, der blandt andet også har arbejdet med navne som Sufjan Stevens, The National, St. Vincent og Florence & the Machine. Albummet kommer til at markere en ny musikalsk tilgang for Oh Land:

– Siden jeg udgav mit sidste album, har jeg haft mit livs største op- og nedture. Det har mindet mig om, at musikken for mig er det bedste og tryggeste sted at betro sig. Det er vennen, der altid lytter og aldrig dømmer. Jeg er gået tilbage til klaveret som udgangspunkt for min sangskrivning, og det har resulteret i et skift i lyd og tempo. Denne plade er mere organisk og til tider helt kirkelig, udtaler sangeren med det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius.

Oh Lands Family Tree-turné bringer hende forbi følgende spillesteder med links til køb af billetter:

04.09 DR Koncerthuset, København

05.09 Posten, Odense

06.09 Musikkens Hus, Aalborg

07.09 Musikhuset, Aarhus

08.09 Musikhuset, Esbjerg

Billetsalget starter fredag den 29. marts 2019.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA