x

Katinka varmer op til turnéafslutning med smuk video


Afslutter snart deres største Danmarksturné til dato
 
Katinka har haft en god start på 2019. Bandet har blandt andet begivet sig ud på deres største Danmarksturné til dato, hvor adskillige af deres koncerter er meldt udsolgt – blandt andet har de netop spillet for et udsolgt Store Vega med en ekstrakoncert i aften, den 4. april, og så har Katinka, som første band nogensinde, haft hele tre koncerter i træk – én koncert samt to ekstrakoncerter – på Harder’s i Svendborg. Nu varmer de op til turnéafslutningen i Vega (der er dog lige én koncert mere, i Muzikhuset i Rønne 25. maj) med en ny video til sangen "Søndermarken". Se videoen ovenfor.
 
Den populære YouSee-tv-serie 29, der lige nu er aktuel med sin tredje sæson, har siden første sæson brugt Katinkas "Luftballoner", fra debutalbummet Vi er ikke kønne nok til at danse, som outrosang. Nu er skaberne af serien og Katinka gået sammen om at lave en musikvideo til sangen "Søndermarken", fra Katinkas seneste og andet album Vokseværk. "Søndermarken" er også at finde i 3. sæson af serien. Videoen er filmet af Drive og Daniel Buchwald og klippet af Jakob Øllgård og Daniel Buchwald.
 
"Søndermarken" er i øvrigt den Katinka-sang, som Steffen Brandt helst ville indspille, hvis han skulle vælge, fortalte han for nylig til GAFFA, da vi satte Brandt og Katinka Bjerregaard sammen til et fælles interview.
 
 
 
 
 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA