x

Billie Eilish sætter vild rekord i USA

Billie Eilish sætter vild rekord i USA

Det 17-årige stjerneskud Billie Eilish topper i øjeblikket Billboard-listen, efter hendes debutalbum When We Fall Asleep, Where Do We Go? for knap to uger siden udkom.

Billie Ellish er således den eneste artist, der født i 2000-tallet, og som kan prale med at have ramt toppen på Billboards top-200-liste. En liste, som rangerer ugens mest populære albums i USA.

Modtagelsen af Billie Eilish debutalbum har været intet mindre end spektakulær.

Eilish har tronet på førstepladsen i lande som Norge, Storbritannien, New Zealand og Holland og blev i forrige uge anmeldt her i GAFFA med hele seks stjerner for sit debutalbum.

I Storbritannien er Eilish den yngste kvindelige artist nogensinde til at toppe den britiske album-hitliste, hvis forrige rekordholder var Joss Stone, der i 2004 var to måneder og ti dage ældre end Eilish, da hun gik til tops. 

Den 17-årige sangerinde succes vil ingen ende tage. Billie Eilish topper i øjeblikket yderligere Spotifys globale topliste med nummeret ”Bad guy” efterfulgt af ”Wish you were gay” på listens niendeplads og ”Bury” på en tiendeplads.

Eilish debuterede i 2016 med en single og skød for alvor sin karriere afsted med Khalid-samarbejdet ”Lovely” i 2018. Nævnte sang samt singlen ”Bored” var begge med i Netflix-serien 13 Reasons Why.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA