x

Queens of the Stone Age poster kryptisk opslag

Queens of the Stone Age poster kryptisk opslag

Stoner rock-heltene har delt et billede med en lettere aparte og interessant tekst

For få timer siden lagde Josh Homme og resten af stenalderhoffet et billede af en pony og en fugl op på deres officielle Instagram. Det kan der selvfølgelig være mange årsager til, men den usædvanlige billedtekst synes at antyde noget om en indspilningsproces.

”Splitsekundet før de spurgte hinanden ’hvorfor så lang i ansigtet’ på nøjagtig samme tidspunkt. Først da indså de nye venner, at de skyldte hinanden en cola. Det er ét af de øjeblikke, der virkelig får én til at stoppe op og tænkte: ’gad vide om nogen har været i gang med at indspille i ørkenen?”

De sidste linjer understreges:

”Jeg ved det ikke. Jeg ved, det simpelthen, ikke.”

Artiklen fortsætter under opslaget:

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The split second before they asked each other “why the long face?” At the exact, Same, Time. Only then did the new friends realize, they owed each other a coke. You know, this is one of those moments that really makes you stop & think: I wonder if anyone’s been recording in the desert? I dunno. I just, Don’t, Know. #newfriends #desert #longface #tinyhorsebirdbuddies #sessions #fastfriends #11 #saddleup #longtimeago #& #oppositesattract #strangesupplier #12 #movetogether #horsinaround #qotsa #queensofthestoneage #tightwads&nitwits&critics&heels #mansionsofmirror #answerthephone #crucifire #horseplay #birdbrain #makesyouwonder #stonersheaverocks

Et opslag delt af QOTSA (@queensofthestoneage) den

Bandets lejr har ikke givet nogle officielle udmeldinger eller yderligere information, men opslagets antydende tone og mystiske hashtags som ”sessions”, ”saddle up” og ”long time ago” taget i betragtning, kunne man da fristes til at tro, at bandet brygger på noget interessant. Måske er der endda udsigt til ny musik.

Queens of the Stone Age udgav sidst studiealbummet Villains i 2017 til stor glæde for GAFFAs anmelder.

LÆS OGSÅ: Strømlinet greb om ørkenrødderne

LÆS OGSÅ: Ørkensand i danseskoene


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA