x

Selskabet bag NorthSide og Tinderbox får ny ejer

Selskabet bag NorthSide og Tinderbox får ny ejer

Bliver opkøbt af international gigant

Den danske koncertarrangør Down the Drain Group, der blandt andet står bag festivalerne NorthSide, Tinderbox og Haven og koncertarrangørgruppen Down the Drain Concerts, som arrangerer mere end 200 årlige koncerter, har fået ny ejer.

Den internationale festivalgigant Superstruct Entertainment, der blandt andet står bag Europas største festival, Sziget i Budapest samt Sónar i Barcelona, Øyafestivalen i Oslo, Flow i Helsinki og Field Day i Sydney, har købt Down the Drain Group for et ukendt beløb.

“Vi er stolte over de oplevelser, vi igennem årene har givet vores gæster med både koncerter og festivaler, siden vi etablerede eventyret med den første NorthSide i 2010. Og vi er stadigvæk kun lige begyndt. Vores ambition er at være en del af den absolutte verdenselite, når det handler om musikoplevelser. Med Superstruct som partner kan vi matche verdens største arrangører og festivaler og tiltrække de allerstørste artister til vores arrangementer”, siger Brian Nielsen, CEO i Down The DrainGroup og fortsætter:

“Superstruct repræsenterer de styrker og værdier, vi værdsætter som virksomhed, og som vi skaber vores festivaler ud fra. Vi kan med andre ord ikke forestille os et bedre match. Vi går en ambitiøs og spændende fremtid i møde med det nye samarbejde.”

Down The Drain-teamet har bygget en imponerende platform og serie af events over de seneste ni år, og vi ser frem til at kombinere vores ekspertise med de stærke brands og tage virksomheden til et endnu højere niveau”, siger James Barton, CEO i Superstruct i en pressemeddelelse.

Ifølge aftalen vil den daglige ledelse af Down The Drain Group fortsat blive varetaget af Brian Nielsen, Flemming Myllerup og Mads Sørensen.

Opkøbet af Down the Drain Group kommer et halvt år efter, at en anden international festival- og koncertarrangør, tyske FKP Scorpio, købte 25 procent af den danske koncertarrangør Smash!Bang!Pow, som også står bag Journey Festival. FKP Scorpio har også tidligere været medejer af Down the Drain Group, men trak sig ud igen for siden atter at investere i Danmark. Der er altså masser af udenlandsk kapital bag de danske festivaler og koncerter.

LÆS OGSÅ: Dansk koncertarrangør sælger til udenlandsk gigant

NorthSide 2019 afvikles i Ådalen ved Aarhus i dagene 6.-8. juni 2019.

Tinderbox 2019 afvikles i Tusindårsskoven i Odense i dagene 27.-29. juni 2019.

Haven Festival afholdes til gengæld ikke i 2019, da festivalen holder tænkepause grundet den igangværende forandring af Refshaleøen, hvor festivalen finder sted. Haven har dog planer om at vende tilbage i et nyt format på Refshaleøen og vil offentliggøre nyt om dette i løbet af året.

LÆS OGSÅ: Haven Festival er udfordret


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA