x

Ventetiden er endelig ovre for Tool-fans

Ventetiden er endelig ovre for Tool-fans

Bandet har netop holdt premiere på sine første nye sange i mere end 10 år
 
Søndag aften spillede det eksperimenterende metalband Tool, som i næste måned besøger Copenhell, på festivalen Welcome to Rockville Festival i Jacksonville i delstaten Florida. Her fremførte de to helt nye sange fra deres kommende album, som endnu ikke har fået en udgivelsesdato, men bliver deres første album siden 10,000 Days fra 2006.
 
Sangene hedder "Descending" og "Invisible" ifølge Consequence of Sound, og du kan se optagelser af numrene nedenfor. I bedste Tool-stil er sangene ganske lange, henholdsvis 12 og seks minutter. Lydkvaliteten på "Invisible"-optagelsen er desværre lidt dårlig, mens den er nogle bedre på "Descending".
 
Artiklen fortsætter under videoerne
 
 

I forrige uge gik der rygter om, at bandets katalog endelig dukker op på streamingtjenesterne, efter at der blev oprettet profilsider for Tool på både Spotify og Apple Music.

På Spotify er der ikke lagt noget musik på siden, men Apple havde ifølge Consequence of Sound ved en fejl lagt et klubmix af The Police-sangene "Every Breath You Take" af en gruppe ved navn Vektor, Shannon & Tool på det, som skal være Tools Apple Music-side.

Gruppens trommeslager Danny Carey fortalte i januar, at det nye album skulle udkomme i midten af april, men det er altså endnu ikke sket.

LÆS OGSÅ: Tool-trommeslager offentliggør udgivelsestidspunkt

Fremførelserne af de nye sange var på forhånd varslet af vokalist Maynard James Keenan gennem denne spøjse Twitter-post:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA