Justin Bieber og Ed Sheeran udgiver duet


De to megastjerner slår pjalterne sammen

Justin Bieber og Ed Sheeran har udgivet en ny duet. Titlen er "I Don't Care", og du kan se den tilhørende "lyric video" ovenfor.

Det er ikke første gang, de to verdensstjerner arbejder sammen – de gjorde det også tilbage i 2015 på ”Love Yourself”, der var sunget af Justin Bieber og skrevet af Ed Sheeran og Bieber samt Benny Blanco.

Denne gang hedder sangen ”I Don’t Care”, har begge stjerner på vokal og er skrevet og produceret af de to i samarbejde med blandt andre Max Martin (Britney Spears, Basckstreet Boys, Taylor Swift, Katy Perry, Ariana Grande med flere) og Shellback (P!ink, Taylor Swift, Britney Spears, Usher, Adele med flere).

Ed Sheeran kommer forbi Danmark til sommer, hvor han spiller den 27. og 28. juli i Tusindårsskoven, Odense, og begge koncerter er udsolgt.

Justin Biebers seneste album er Purpose tilbage fra 2015, og siden har han medvirket på en række sange med andre kunstnere, senest "No Brainer" med DJ Khaled.

Ed Sheerans seneste album er ÷ fra 2017, og siden har han også gæstet flere sange, senest "Amo Soltanto Te / This Is the Only Time" med den italienske tenor Andrea Bocelli.

Både Bieber og Sheeran medvirker desuden på Lil Dickys aktuelle, klima-bevidste sang "Earth".

LÆS OGSÅ: Lil Dicky sætter fokus på klimaproblemer – med verdensstjerner ad libitum


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA