x

International gigant opkøber stor dansk koncertarrangør

International gigant opkøber stor dansk koncertarrangør

Live Nation Entertainment køber PDH Music

Live Nation Entertainment, en af verdens største koncertarrangører, offentliggør i dag, at det har opkøbt den store danske koncertarrangør og artist management-agentur PDH Music.

"Denne aftale udvider det allerede succesrige forhold, som PDH Music har haft med Live Nation de seneste år," siger Henrik Seifert, direktør for PDH Music. "Live Nation har den globale rækkevidde og infrastruktur til yderligere at styrke PDH Music, og PDH Music har en roster af lokale kunstnere, som Live Nation er dedikeret til at investere i og udvikle. Det er et match made in heaven, og vi er spændte på vores fremtid sammen."

Jesper Christensen, administrerende direktør for Live Nation Danmark kommenterer: "Jeg har kendt PDH Musics grundlæggere Micky Pramming og Henrik Seifert i mange år. De er gode mennesker, der har en dyb kærlighed til livemusikken, og jeg er begejstret over den energi, de vil bringe til Live Nation Danmark".

I løbet af det næste år forlader PDH Music deres nuværende lokaler på Østerbro og flytter ind hos Live Nation på Frederiksberg. Henrik Seifert, Micky Pramming og resten af PDH Music holdet fortsætter under PDH Music-navnet som en del af Live Nation Danmark.

Live Nation arrangerer blandt andet hovedparten af koncerterne i Royal Arena og står i den kommende tid bag koncerter med navne som Mumford & Sons, Elton John og Eagles, mens PDH arrangerer koncerter med kunstnere som Mads Langer, Anne, Sanne og Lis, Dizzy Mizz Lizzy og mange flere.

Opkøbet kommer kort efter nyheden om, at en anden stor dansk koncert- og festivalarrangør, Down the Drain Group, som blandt andet står bag NorthSide og Tinderbox, er blevet opkøbt af det amerikanske firma Superstruct Entertainment. I december blev det offentliggjort, at den amerikanske kapitalfond Waterland Private Equity har investeret i den danske koncertarrangør ICO, og i november sidste år solgte den danske koncertarrangør smash!bang!pow! 25 procent af virksomheden til den tyske koncert- og festivalarrangør FKP Scorpio.

Der er med andre ord for alvor kommet international storkapital ind på det danske koncert- og festivalarrangørmarked, og hvad det kommer til at betyde for forbrugerne, vil GAFFA undersøge nærmere i en artikel inden længe.

LÆS OGSÅ: Selskabet bag NorthSide og Tinderbox får ny ejer


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA