x

Malte Ebert klar med stærkt underholdende video – med Kaas, Joof og Magnussen


"Jeg havde en helt klar idé om, hvordan man kunne lave en humoristisk video, uden at det tog noget fra sangen"

Malte Ebert, tidligere kendt som Gulddreng, er nu klar med sin første musikvideo. Det bliver videoen til hans tredje, nyligt udsendte single, "Loyal", og i den stærkt underholdende video optræder skuespilleren Nikolaj Lie Kaas, skuespilleren, instruktøren med mere Hella Joof samt racerkøreren Kevin Magnussen i overraskende roller.

Ideen bag videoen er Malte Eberts egen og blev efterfølgende videreudviklet i samarbejde med Blonde Media. Om den nye video udtaler Malte Ebert:

"Selvom jeg laver musik, der er personlig og alvorlig, betyder det ikke, at det ikke kan være underholdende. Jeg havde en helt klar idé om, hvordan man kunne lave en humoristisk video, uden at det tog noget fra sangen, og jeg superstolt og glad for resultatet."

Malte Ebert brød igennem i 2016 som den satiriske popstjerne Gulddreng, som i årene 2016-2018 udgav 13 dansksprogede singler, et album og hittede stort, inden han sagde farvel med en koncert i Royal Arena i februar 2018. I juni samme år udgav han sin debutsingle som Malte Ebert, nu på engelsk og med titlen "Rather Be". Sangen modtog guldcertificering i slutningen af 2018. Inden da havde Ebert udgivet sin anden single, "All the Time", og nu er han så aktuel med treeren.

Malte Ebert gav tidligere på måneden koncert på årets Spot Festival, hvor GAFFAs anmelder tog ganske pænt imod ham.

LÆS OGSÅ: Ud af den gyldne aske trådte en popartist med internationalt potentiale


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA