x

Metallica udgiver børnebog

Metallica udgiver børnebog

Fortæller bandets historie på rimede vers

Metallica, som i aften giver koncert i Parken, har netop annonceret et nyt projekt. Et tiltag, som nok især vil glæde forældre, der vil opdrage deres små poder med lidt headbanging-kultur og have god samvittighed samtidig: En illustreret børnebog, som på rimede vers fortæller bandets historie fra A-Z i bedste Halfdan Rasmussen-stil.

The ABCs of Metallica er titlen på bogen, som udkommer 26. november og er skrevet af gruppen i samarbejde med forfatteren Howie Abrams og tegneren Michael “Kaves” McLeer. Abrams er også kendt for bøgerne The Merciless Book of Metal og Hip-Hop Alphabet, hvor sidstnævnte også er en tegnet børnebog. McLeer har desuden været involveret i Metallica-udstillingen Obey Your Master i Los Angeles i 2012.

"Hvert bogstav i alfabetet sætter fokus på et øjeblik i vores rejse fra Garage Days til Master of Puppets og fun facts om os," skriver gruppen på sin hjemmeside. Man må antage, at mindre børnevenlige episoder i bandets karriere, såson udsmidningen af Dave Mustaine grundet alkoholisme og James Hetfields tid i rehab ikke er omtalt i bogen, men det vil vise sig.

En del af overskuddet fra salget går til bandets egen velgørenhedsorganisation All Within My Hands, som blandt andet bekæmper sult og støtter uddannelse.

Der er i øvrigt stadig billetter til aftenens koncert i Parken.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA