x

ASAP Rockys mor udtaler sig om sønnens anholdelse

ASAP Rockys mor udtaler sig om sønnens anholdelse

Mener, at Sverige vil statuere et eksempel

ASAP Rockys mor, Renee Black, har nu udtalt sig i sagen, hvor hendes søn har siddet varetægtsfængslet siden 3. juli efter et gadeslagsmål i Stockholm.

Det er TMZ, der har talt med Renee Black, som i interviewet udtaler, at hun kun har talt med rapperen én gang, siden han blev anholdt, for fem dage siden, og at han lod til at have det godt efter omstændighederne. "Han vil hjem," tilføjer hun.

Renee Black siger, at hun ikke aner, hvem der kan gøre noget, når præsident Trump har kontaktet den svenske statsminister Stefan Löfven uden held. Hun siger videre, at Sverige efter hendes mening vil statuere et eksempel med anholdelsen af ASAP Rocky. Hun siger med en amerikansk talemåde, at "jeg vil ikke trække racekortet, men hvis den går som en and og rapper som en and, så er det nok en and."

LÆS OGSÅ: Manden, som ASAP Rocky angreb, bliver ikke selv sigtet

Forleden udtrykte rapkollegaen G-Eazy sin støtte til ASAP Rocky og beskyldte på Instagram direkte de svenske myndigheder for racisme. Den hvide G-Eazy blev også anholdt i Stockholm sidste år, i hans tilfælde for overfald og narkobesiddelse, men kunne forlade arresten og landet efter et døgn med en bøde på 9000 dollar.

Artiklen fortsætter under opslaget

Den svenske anklagemyndighed ventes på torsdag den 25. juli at tage stilling til, om rapperen skal tiltales. Hvis han bliver dømt, risikerer han op til seks års fængsel.

En underskriftindsamling, der kræver rapperen løsladt, har i skrivende stund mere end 600.000 underskrifter. En række kunstnere, blandt andre Tyler, the Creator, Tyga, Schoolboy Q, T.I. og Rihanna har også krævet stjernen frigivet. Tyler, the Creator har udtalt, at han nu vil boykotte Sverige, mens Tyga aflyste en svensk koncert forleden i solidaritet med A$AP Rocky. Også Donald Trump har som nævnt blandet sig i sagen.

LÆS OGSÅ: Sveriges statsminister svarer Trump i sag om ASAP Rocky-anholdelse

ASAP Rocky nåede at give en koncert i Stockholm, inden han blev anholdt. Få dage tidligere optrådte han på Tinderbox, hvor GAFFAs anmelder var lidt mellemfornøjet med hans indsats.

LÆS OGSÅ: You have to end this tour, ASAP

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA