x

Pinks entourage i flybrand i Danmark

Pinks entourage i flybrand i Danmark

Ingen tilskadekomne efter brand

Et privatfly med popdronningen Pinks manager samt flere andre af hendes følge om bord forulykkede ved en landing i Aarhus Lufthavn natten til tirsdag. Flyet, som var på vej fra Oslo med henblik på Pinks forestående koncert i CASA Arena i Horsens den 7. august, brød i brand under det, der skulle have været en rutinemæssig landing.

Pink, som for øjeblikket turnerer med sin Beautiful Trauma-tour, var ikke selv om bord på flyet. ”Men hendes manager var med og flere andre turnémedlemmer, men det er gået godt med alle”, udtaler Kristin Svendsen fra den norske koncertarrangør til VG.

LÆS OGSÅ: Pink giver dansk koncert

Besætningen samt de resterende ombordværende blev efter brandslukningen transporteret til et hotel, hvor de siden overnattede. Politiet kan på stående fod ikke udtale sig om hverken årsag eller andre væsentlige omstændigheder ved ulykken, da den først skal undersøges af Havarikommisionen. 

Det ser lige nu ikke ud til, at hændelsen kommer til at have nogen indvirkning på morgendagens koncert. Arrangørene Horsens & Friends er endnu ikke blevet oplyst om, at ulykken ændrer noget, men hvis situationen ændrer sig, vil det blive meldt ud, forsikrer de. 

Billetter til koncerten, som altså ser ud til at blive gennemført som planlagt, kan købes gennem ticketmaster.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA