Nyhed

VIDEO: Varm op til Pride med syngende lussing af en debutsingle

GAFFA.dk - alt om musik

Anders Bilberg tager i dag officielt hul på musikkarrieren under personaen Betty Bitschlap med debutsinglen ”Hot Dog”. Se den Pride-aktuelle Drag Queens første udspil i videoen nedenfor.

Når det ikoniske regnbueflag bliver hejst over København i inklusionens og diversitetens navn som en del af Copenhagen Pride Week, kommer det blandt andet til at flagre over et nyt navn i en af de musikalske hovedroller.

Drag Queenen Betty Bitschlap, der til daglig bærer det lidt mere borgerlige navn Anders Bilberg, vil nemlig være at finde som en af de optrædende fredag den 17. august til Prides store fest på Rådhuspladsen.


LÆS OGSÅ: Roskilde Festival donerer en halv million til Copenhagen Pride

Her gør man klogt i at kunne forvente at opleve den netop offentliggjorte debutsingle ”Hot Dog”, som i dag er udsendt med en dertilhørende musikvideo. Det farverige og flamboyante udspil går fint hånd i hånd med konceptet og tankerne bag Betty Bitschlap.

”Det stod mig ret hurtigt klart, at Betty også er blevet til min måde at kommentere på samfundet. For selv i 2019 er de stereotypiske kønsroller alt for dominerende, og hvis man stikker lidt ud, så skal man alt for ofte forklare sig. Vi er alle sammen forskellige og udtrykker os forskelligt. Vi identificerer os også forskelligt, og det er på denne måde, jeg synes Betty Bitschlap og hendes musik ændrer sig fra at være sjov pop til noget mere vigtigt og med et budskab” udtaler Anders Bilberg, som altså er manden der gemmer sig under Bettys make-up – og også leverer vokalen til sangen.

Udgivelsen af ”Hot Dog” fejres med fest og optræden af Betty Bitchslap til single- og musikvideo-release i aften fra klokken 20 på GAY Nightclub i København.

Læs mere på www.bettybitschlap.com


ANNONCE