x

Journey fest. vender tilbage med internationale stjerneskud

Journey fest. vender tilbage med internationale stjerneskud

Journey. fest den 14. september bliver med stærke navne

Den københavnske festival Journey Fest har førhen været garant for at sætte fut i hovedstadens lydbillede, hvor blandt andre Liss, Iceage og Slowthai har optrådt under deres banner. Nu vender festen tilbage, når Lille Vega den 14. september præsenterer fem af tidens største, opkommende talenter i en smeltedigel af et transnationalt musikevent.

LÆS OGSÅJourney Festival vender tilbage større og bedre

Her vil man kunne opleve:

- Den kraftfulde, amerikanske soulstemme Baby Rose, som allerede har erhvervet sig sammenligninger med blandt andet Nina Simone.

- Russisk undergrundselektronik i form af Kedr Livanskiy, der tilbage i maj sendte sit album nummer to på gaden.

- Tidligere Silvester-forsanger samt Phlake-producer Awinbeh, som får mulighed for at fremføre nyt solomateriale på sin danske hjemmebane.

- Det elektroniske soloprojekt SASSY 009, der i fjor kunne tage By:larm-prisen "Årets Stjerneskudd" med sig hjem til Norge.

- Ligeledes norske Hôy La (billedet), som var en af de mest iøjnefaldende kunstnere på årets Rising-scene på Roskilde Festival, og af vores anmelder blev belønnet med fem ud af seks stjerner.

LÆS OGSÅAnmeldelse: Hôy La tillagde angsten toner på Roskilde Festival

Lille Vega slår dørene op klokken 20, og lukker for festlighederne klokken 01.00. Billetter kan tilkøbes for 160 kroner + gebyr.
Læs mere på journeyfest.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA