x

Koncertgænger død efter moshpit

Koncertgænger død efter moshpit

62-årig mand død efter moshpit til Knotfest

Slipknot har siden 2012 arrangeret deres egen festival, Knotfest. Arrangementet har tidligere huset metalgiganter som Judas Priest, Anthrax, Korn, Avenged Sevenfold og mange, mange flere. Knotfest indtog tidligere på ugen Chicago, Illinois og Slipknot spillede selv på Hollywood Casino Amphitheatre da en moshpit desværre fik fatale følger.

62-årige Richard Valadez deltog begejstret i en moshpit sammen med andre fans af det populære band, da han pludseligt faldt til jorden og fik kramper i hele kroppen. Efter nogen tids forvirring ankom den medicinske assistance. Det var dog for sent og Valadez blev erklæret død klokken 23.34, lokal tid.

LÆS OGSÅ: Slipknot stopper moshpit

Omstændighederne omkring ulykken er uklare, men flere andre koncertgæster har kritiseret sikkerheden ved koncerten. Størst vægt bliver der lagt på den relativt langsomme responstid fra ambulancefolkene, men også muligheden for at alarmere officials kritiseres.

Vidnet Brittaney Ruel-Curtis har udtalt til Loudwire: "Han virkede okay under koncerten - nød musikken, drak drinks og talte med de mennesker, der stod lige foran mig", men tilføjer, at "de (Knotfest, red.) helt klart skulle have håndteret situationen bedre. Som en start kunne de have flere synlige vagter til stede. Og en bedre procedure for folk, der har brug for at slå alarm.”

Knotfest ruller på trods af ulykken videre, og besøger Noblesville, Indiana i morgen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA