x

Kim Kardashian antyder snarligt Kanye West-album

Kim Kardashian antyder snarligt Kanye West-album

Jesus Is King er tilsyneladende på gaden 27. september

Meget tyder på, at Kanye West udgiver et nyt album i slutningen af næste måned. Hans kone, tv-fænomenet Kim Kardashian har i hvert fald tweetet et billede af en notesbog med noget, der ligner en trackliste med overskriften "Jesus is King", altså albummets titel, og datoen "27. september".

Artiklen fortsætter under tweetet

Tracklisten består af 12 sange, heriblandt "Water", som West tidligere har fremført ved sin såkaldte Sunday Service på Coachella-festivalen i Californien i april. Wests Sunday Services er en slags musikgudstjenester, som han har holdt en række søndage i år, som regel for et indbudt publikum.

Ligesom albumtitlen peger flere af sangtitlerne desuden i en religiøs retning, eksempelvis "God Is", "Baptized", "Wake the Dead" og "Sweet Jesus".

Flere medier, blandt andre Pitchfork, har uden held forsøgt at få en officiel kommentar fra en repræsentant for Kanye West.

Kanye West annoncerede sidste år, at han ville udgive albummet Yandhi 29. september 2018, men pladen kom ikke, og siden tweetede Kim Kardashian, at det var udskudt til 23. november, Black Friday. Heller ikke dér kom albummet, og det er det stadig ikke, men om Jesus is King er det samme album, som bare har skiftet navn, eller der er tale om et helt andet udspil, vides endnu ikke.

Sidste år udgav West minialbummet Ye og albummet Kids See Ghosts i samarbejde med Kid Cudi, og tidligere denne uge har Pusha T udsendt hele to singler produceret af West.

LÆS OGSÅ: Hør Lauryn Hill på nyt Kanye West-produceret Pusha T-track

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA