x

FKA Twigs annoncerer album

FKA Twigs annoncerer album

I et interview med i-D Magazine fortæller den engelske multikunstner FKA Twigs, at hun udgiver sit andet album Magdalene til efteråret. 

Der har været temmelig stille fra FKA Twigs siden 2015, hvor hun udgav sin tredje ep M3LL15X efter fire yderst produktive år for den engelske danser og sanger. I 2012 og 2013 udgav Twigs ep-serien EP1 og EP2, inden hun i 2014 udkom med sit debutalbum LP1. I 2016 udgav hun singlen "Good to Love", og i 2018 medvirkede hun på ASAP Rockys "Fukk Sleep", men det var også alt, hun udgav mellem 2015 og 2019.

LÆS OGSÅ: FKA Twigs er både uforudsigelig og fokuseret på mesterlige M3LL155X

Tidligere på året kunne man så høre singlen "Cellophane", og nu har FKA Twigs fortalt i et interview med i-D Magazine, at hun til efteråret udsender sin femte udgivelse med titlen Magdalene, hvor "Cellophane" også vil være at finde. 

FKA Twigs er kendt for en yderst gennemført billedside, som oftest følger med hendes musik og giver et syret indblik i englænderens æstetik. Ep'en M3LL15X er for eksempel et fuldt videoværk, som kan ses her. Nedenfor kan du se videoen til den seneste single "Cellophane".   


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA