x

Post Malone går i krig i ny blodig musikvideo


Den syngende rapper spiller en overlevende soldat i den nye “Circles”-video

Post Malone har netop udgivet musikvideoen til sin sang “Circles” fra det nye album Hollywood’s Bleeding, der udkommer denne fredag, den 6. september.

På trods af at være en upbeat-popsang foregår en del af “Circles”-videoen på en blodig slagmark, da Post Malone er draget i krig. 

“Circles” er opfølgeren til singlerne  “Wow” og “Goodbyes” fra det kommende album, hvor rapperen i sidstnævnte video figurerer som levende død. Hollywood’s Bleeding følger op på sidste års Beerbongs & Bentleys.

LÆS OGSÅ: Posty ramte plet i Royal Arena

Post Malones kommende plade byder på en lang liste af features, blandt andre Ozzy Osbourne, Meek Mill, SZA, Future, Travis Scott, Swae Lee og Young Thug.

I marts måned gav Post Malone koncert i Royal Arena i København, en koncert, der bestod af “en time og tyve minutters hitlistebaskere og fanfavoritter,” og som vores anmelder gav fem stjerner.

Posty optrådte for nylig på Leeds Festival i England, hvor han hoppede på scenen med Twenty One Pilots og fremførte et cover af Oasis-klassikeren “Don’t Look Back In Anger”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA