P6 BEAT elsker C.V. Jørgensen

P6 BEAT elsker C.V. Jørgensen

Nu er turen endelig kommet til C.V. Jørgensen, når "P6 BEAT Elsker" lørdag den 14. september sender seks timers radio kun om ham. 

Den erfarne radiovært Anders Bøtter kan langt om længe byde P6 BEATs lyttere velkommen til seks timers kvalitetsradio om C.V. Jørgensen, når han lørdag den 14. september sender "P6 BEAT Elsker" om selveste C.V. 

Og det er noget, som Bøtter har glædet sig til: ”Det er en af de ”P6 BEAT Elsker”-udsendelser, jeg har set allermest frem til. C.V. Jørgensen er uundgåelig i den danske musikhistorie, og så er programmet et af de mest efterspurgte overhovedet fra P6 BEATs lyttere og selvsagt en udsendelse, vi skal nå at lave!”

LÆS OGSÅ: Princes selvbiografi har fået udgivelsesdato

Det seks timer lange program er bygget op som altid, hvor en hel time bliver dedikeret til ét særligt udvalgt album, og så slutter programmet med P6 BEAT-lytternes top 10. Yderligere kan lytterne se frem til at høre fra nogle af de musikere, som C.V. igennem sin musik har inspireret og formet. Bøtters medvært bliver musik- og kulturjournalist Henrik Queitsch, der har fulgt C.V. Jørgensens karriere i flere årtier.  

Tidligere har P6 BEAT elsket Malk de Koijn, D-A-D, Foo Fighters og mange flere igennem programmets syv sæsoner. 

LÆS OGSÅ: DR åbner for forlængelse af P6 Beat og P8 Jazz


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA