x

Post Malone udgiver albummet Hollywood’s Bleeding

Post Malone udgiver albummet Hollywood’s Bleeding

Posty har netop udgivet nyt album, der har bidrag fra SZA, Ozzy Osbourne, Travis Scott, Kanye West, Young Thug, Father John Misty med flere

Post Malone har udgivet sit tredje studiealbum, Hollywood’s Bleeding. Den nye plade byder på features fra blandt andre Ozzy Osbourne, SZA, Travis Scott, Swae Lee og Young Thug. Det nye album er opfølgeren til det Grammy-nominerede beerbongs & bentleys fra 2018. Lyt til det nye album nederst.

Ozzy Osbourne medvirker på sangen “Take What You Want” sammen med rapperen Travis Scott, hvor Ozzy på sangen bidrager med en ny, original vokalpræstation, og der er altså ikke blot tale om et sample af The Prince of Darkness. “Take What You Want” kombinerer hiphop med rock-elementer og indeholder desuden en guitarsolo.

LÆS OGSÅ: Post Malone går i krig i ny blodig musikvideo

Derudover er Kanye West krediteret som med-sangskriver på sangen “Internet”, og Father John Misty og Emile Haynie er begge krediteret på sangen “Myself”.

Den 24-årige rapper og sanger har tidligere udgivet fire singler fra det nye album: “Sunflower”, “Wow.”, “Goodbyes” og “Circles”. 

Post Malone spillede i marts måned i Royal Arena i København, en koncert der modtog fire stjerner af vores anmelder.

GAFFA anmelder Hollywood’s Bleeding i nærmeste fremtid.

Lyt til Hollywood’s Bleeding herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA