x

Musikalske oplevelser i USA

Musikalske oplevelser i USA

USA er et land som mange ønsker at opleve på et tidspunkt i deres liv. I Danmark bliver man konstant bombarderet med indtryk fra USA. Dette sker på mange forskellige parametre, men påvirkningen kan især mærkes i musikkens verden. Læs med og se hvilke musikalske eventyr du bør opleve, mens du er i USA.

Vælger du at foretage den lange rejse, lyder et godt råd: Lej en bil på ferien i USA. Det er ikke svært at finde en billig biludlejning, det kan du eksempelvis gøre på en sammenligningsside som dette Easyterra, hvor du kan sammenligne priser fra biludlejning til biludlejning.

Grunden til, at du skal finde en biludlejning i USA, hvor du kan leje en bil, er blandt andet følgende: I USA findes der en vej, der kan spille musik. Ja, du læste rigtigt!

På vejen er der indlagt riller med bestemte mellemrum. Når man kører over disse riller med omkring 55 kilometer i timen, skulle man kunne høre en kendt passage fra operaen William Tell i den rigtige hastighed.

Selvom det lyder sjovt at få sine dæk til at spille musik, var det ikke lige så sjovt for naboerne, som blev meget forstyrrede af larmen. Derfor er de spillende riller genskabt længere ned af vejen, hvor der er langt til den nærmeste nabo. Vejen finder du i Lancaster i Californien.

Tag til koncert

Det er altid en stor oplevelse at tage til koncert i udlandet. Selvom musikken sandsynligvis ikke er så anderledes, i forhold til det du kender, hvis du tager til en populærkoncert, kan oplevelsen stadig være meget anderledes.

Muligvis hænger det sammen med, at du selv befinder dig i en helt anden sindstilstand, end du gør derhjemme. Når du tager til koncerter på ferier, vender du ikke på samme måde tilbage til hverdagen, som du gør, når du er til koncert i Danmark. Tager du til en koncert i udlandet, oplever du tingene i et helt andet afslappende tempo, og oplevelsen kan derfor trænge dybere ind.

Nyd de små øjeblik

I et land som USA er der utrolig mange, som tjener penge som gademusikanter i de større byer. Der er flere tilfælde, hvor personer som disse bliver opdaget og får en stor karriere. For mange gademusikanter handler det dog blot om at tjene til dagen og vejen.

Naturligvis er der mange af disse gademusikanter, som er middelmådige i deres musikalske evner, men giver man sig selv tid til at tage på opdagelse, kan man sommetider støde ind i gademusikanter som er meget, meget talentfulde. Det kan være en stor oplevelse, da der ikke ligger nogen stor produktion bag, og det musikalske talent derfor træder tydeligt frem i sin egen rå form.

For at få mange musikalske oplevelser bliver du sandsynligvis nødt til at køre nogle hundrede kilometer mellem de forskellige byer. Niveauet af offentlig transport er ikke lige så højt som i Danmark, og man bliver derfor næsten nødt til at finde en billig biludlejning i USA, hvis man skal have meget ud af turen. Her kan du finde mere info om billeje i USA, for at få sat fart i hjulene på de amerikanske veje!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA