x

VIDEOPREMIERE: Lydmor er træt af gamle hvide mænd


"Guys get away with so much bullshit in art"

Lydmors nye single "LSD Heart" er et politisk engageret popudspil fra den danske artist, der bærer det borgerlige navn Jenny Rossander. "LSD Heart" udkommer med en tilhørende video, hvor tableauer af mænd i jakkesæt ser måbende til, imens Lydmor i bodystocking og tennisnederdel dansende sætter den ældre generation på plads. 

– Sangens centrale pointe handler om at elske grænseløst, som var man på et LSD-trip. Og at der er en ny generation på vej, som har fået nok af verdens bullshit og ønsker at erstatte den med kærlighed. Nummeret rummer både mystiske elementer, ligesom den også formulerer et klart budskab, siger Lydmor.

LÆS OGSÅ: En kvinde, en laptop og et enormt potentiale

Sangens tikkende beat og basdroppene i omkvædene fremstår som en mere dyster side af Lydmor, som sidste år udgav det mere drømmende album I Told You I'd Tell Them Our Story, hvor storbyen Shanghai var omdrejningspunktet for Rossanders elektroniske posange.

Lydmor har gjort sig bemærket i det elektroniske musikmiljø med sine liveoptrædener hvor lys, sceneudsmykning og især neonkropsmaling har skabt et visuelt sansemættet udtryk. Nu kan man glæde sig til at opleve Lydmors liveshows, når hun til efteråret tager på tour.

Billetter kan købes på spillestedernes hjemmesider. 

Den 17. oktober
Vega, København

Den 19. oktober
Studenterhuset, Aalborg

Den 24. oktober
Harders, Svendborg

Den 25. oktober
Posten, Odense

Den 26. oktober
Atlas, Århus


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA