x

Hologram-Houston kommer til Danmark

Hologram-Houston kommer til Danmark

Showet vil omfatte alle Whitney Houstons ikoniske hits, herunder "I Will Always Love You," “I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me”), “The Greatest Love of All” og “Higher Love.”

Den 29. marts 2020 kan man i Forum Black Box opleve et Whitney Houston-show, hvor den afdøde sanger vil optræde – vækket til live af et hologram og med digitalt forbedrede arrangementer af hendes største sange. Koncertoplevelsen går under titlen An Evening With Whitney og lover et intimt show til trods for den digital udgave af sangeren.

LÆS OGSÅ: KOMMENTAR: Er den almindelige livekoncert i overhængende fare?

Men hvordan kan man genskabe Whitney Houston tilstedeværelse med et hologram? Det er hologram-firmaet BASE, der står bag, og direktør for BASE Brian Becker udtrykker da også udfordringen i hologram-projektet:

– Whitney Houstons optrædender var præget af et uovertruffent niveau af karisma og dybfølelse. Det er dét, som vi vil give til publikum, og det er en ære at kunne være med til at skrive videre på hendes arv med det her projekt.

LÆS OGSÅ: Virtual Reality kan revolutionere koncertmarkedet

Whitney Houstons tidligere manager, svigerinde og direktør for hendes bo Pat Houston mener, at de har truffet den rigtige beslutning med den verdensomspændende hologram-turné:

– Selvom Whitney ikke er med os mere, lever hendes musik videre for altid. Vi tog den rette beslutning, da vi begyndte samarbejdet med BASE, fordi de forstår alvorligheden i at lave et fænomenalt hologram. De anerkender også vigtigheden af at skabe en autentisk Whitney-oplevelse for hendes fans. Showet skal resonere verden over.

Billetsalget starter fredag 27. september kl. 10.00 lige her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA