x

Frank Ocean sætter ord på kommende album

Frank Ocean sætter ord på kommende album

Frank Ocean løfter lidt af sløret for sine tanker om sit kommende album.

Frank Ocean er ikke kendt for at være snakkesalig – og slet ikke offentligt. Derfor må det siges at være lidt af et scoop, som W Magazine har begået. Et stort interview med Ocean er nemlig seneste udgaves hovedhistorie. Ud over at fortælle om sin opvækst i New Orleans (Louisiana) og sin nye bolig i New York City sætter Frank Ocean også ord på noget af inspirationen til sit kommende album. Et album, som hverken har nogen officiel tidshorisont eller titel, men som med relativ stor skkerhed kommer til at eksistere. Frank Oceans andet og seneste regulære album, det tre år gamle Blonde, er allerede blevet en moderne klassisker i spændet mellem r&b, soul og hiphop, og GAFFAs anmelder havde også udelukkende flotte ord til overs for pladen.

LÆS OGSÅ: Troværdigt og tilbagelænet med masser af lækre detaljer

"Jeg har været interesseret i club-musik og de mange forskellige betydninger for musik og sange, som nattelivet bringer. Så det jeg kigger på i øjeblikket har meget at gøre med musikscener som Detroit, Chicago, techno, house, fransk elektronisk musik...", fortæller Frank Ocean i et interview med W Magazine.

Ocean fortsætter: "Jeg troede i lang tid, at der var styrke i sårbarhed, og det synes jeg ærlig talt ikke længere. 'Styrke' og 'sårbarhed' lyder som modsætninger. Så at kombinere dem lyder klogt, men det er jeg ikke sikker på, det er."

Det er skrivende stund uvist, hvornår Frank Ocean har i sinde at udgive nyt musikalsk materiale, men det skorter ikke på arbejde for superstjernen. Han fortæller i interviewet, at han arbejder på en fotoserie med en endnu unavngiven visuel kunstner. 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA