x

Quart-gæster gratis på Roskilde

Quart-gæster gratis på Roskilde

Roskilde Festival tilbyder nu, at alle med billet til Quart Festival i Norge kan medbringe billetten og bruge den som adgang til Roskilde Festival.

Quart Festival aflyste i begyndelsen af juni dette års festival og erklærede selve festivalen for konkurs. Derfor er der nu omkring 2000 nordmænd, der sidder med en billet til festivalen, der skulle have været afviklet i denne uge.

Da Roskilde Festival er kede af at have mistet en god sparringspartner tilbydes alle med en Quart Festival-billet nu at få denne ombyttet til en Roskilde Festival-billet.

En flerdagsbillet til Quart vil give adgang til hele Roskilde Festival, mens en endagsbillet til Quart vil give adgang til Roskilde Festival søndag 6. juli – som er den eneste dag, der findes endagsbilletter til på Roskilde Festival.

Interesserede skal skrive til [email protected] med deres persondata og angivelse af billettype, de har til Quart. Herefter skal de medbringe deres billet til årets Roskilde Festival og henvende sig ved indgangene. Det skal understreges, at man kun kan få adgang til Roskilde Festival, hvis man er i besiddelse af en original Quart Festival-billet.

Om aflysningen af Quart Festival siger Roskilde Festivals talsmand Esben Danielsen:

"Det er både ærgerligt og tankevækkende, når gamle og etablerede festivaler pludselig forsvinder. Festivalverdenen arbejder jo på størst mulig variation og bredde inden for udbuddet af livemusik, og tabet af Quart Festival vil være mærkbart. Vi håber, at dette tiltag kan hjælpe til, at alle Quart-gængere under alle omstændigheder kan få en musikfyldt sommer".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA