x

Journey Fest med spændende internationalt line-up

Journey Fest med spændende internationalt line-up

(Sandy) Alex G, Vegyn & Dirt Bike er de tre annoncerede navne til første aften af Journey Fest 2020

Den københavnske festival Journey Fest vendte tidligere i år tilbage, hvor festivalen i fire dage kunne sætte gang i byfesten med navne som Homeshake, Liss, Iceage og Slowthai. 

Nu har Journey Festival offentliggjort navnene til den første aften af næste års omgang, der byder på amerikanske (Sandy) Alex G, London-baserede Vegyn og danske Dirt Bike.

(Sandy) Alex G yndes at betegnes som en slacker. Dog er han en meget aktiv en af slagsen, da han har formået at udgive ni studiealbum på lige så mange år. Den 26-årige sangskriver udgav i sidste måned pladen House of Sugar, der modtog fem ud af seks stjerner af vores anmelder.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Som et eftertænksomt barn i en slikbutik

Joe Thornalley, der bærer producer-aliaset Vegyn, har især gjort sig bemærket med sine bidrag til Frank Ocean-albummene Endless og Blonde samt på Travis Scotts Astroworld. Nu er Vegyn selv klar til at springe ud som stjerne med debutalbummet Only Diamonds Cut Diamonds, der udkommer til november. Vegyn har tidligere på året udgivet det 71 numre lange mixtape Text While Driving If You Want To Meet God!, der byder på masser af Vegyns melodiske hiphop- og dance-produktion.

Bag det danske soloprojekt Dirt Bike er Pardans-frontmanden Gustav Berntsen, der har skiftet punken ud med en mildere singer-songwriter-stil, der kan høres på debutsinglen “Roll In The Hay”. Publikum kan få en forsmag på Dirt Bikes nye musik til Journey Fest 2020.

Journey Fest foregår på Vega i København, og den første aften løber af stablen fredag den 21. februar 2020 klokken 20.00. Fra på fredag den 11. oktober klokken 10.00 kan billetterne købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA