x

Coldplay har gang i noget – nyt album på vej?

Coldplay har gang i noget – nyt album på vej?

Ifølge en kilde har bandet hele to album undervejs

Fans af Coldplay har bemærket, at gruppen for tiden har gang i noget. Tidligere på måneden dukkede en række plakater af gruppen op i Sao Paolo i Brasilien med påskriften "November 22, 1919", og i denne uge er plakaterne også blevet set i byer som Berlin, Hong Kong, Madrid, München og Sydney, skriver NME. Her sidder medlemmerne klædt ud som bryllupsorkester klippet ind på et foto sammen med blandt andre den tyske filosof Friedrich Nietzsche (1844-1900), med saxofon.

Nu er det samme billede og tekst også lagt op på Coldplays sociale medieprofiler som kort video med violinmusik. Coldplays profilbillede på de sociale medier skiftede i går i øvrigt til en tegning af en måne og en sol. Samme tegning er for tiden eneste indhold på gruppens hjemmeside.

Fans er i fuld gang med at spekulere, og det er oplagt at tro, at bandet vil udgive enten en ny single eller et helt album den 22. november, som er en fredag, hvor singler og album oftest udkommer.

En kilde udtalte for nylig til The Daily Star, at bandet vil udgive hele to album inden længe, først et eksperimenterende album i år, så et mere poppet album til næste år, og de vil herefter tage på verdensturné. Helt samme fremgangsmåde, som da de i 2014 udgav det afdæmpede album Ghost Stories, året efter fulgt af det mere udadvendte A Head Full of Dreams og derefter en turné. Måske er det det, månen og solen skal symbolisere?

A Head Full of Dreams er gruppens syvende og hidtil seneste album, om end de har udgivet to ep'er i 2017 og 2018, den seneste under aliaset Los Unidades.

LÆS OGSÅ: Coldplay er aktuelle med nyt sideprojekt featuring Pharrell Williams


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA