x

VIDEO: Dave Grohl rocker ud i børneshow

VIDEO: Dave Grohl rocker ud i børneshow

Dave Grohl besøger det amerikanske tv-show Ryan's Mystery Playdate, og det er der kommet en hjertelig teaser ud af.

Dave Grohl er vant til lidt af hvert. Som frontmand i Foo Fighters og tidligere medlem af ikoniske Nirvana befinder han sig som oftest på en scene, storrockende til kæmpehits som "The Pretender" og "Best of You", hvis han da ikke er i gang med eksempelvis at spille guitar med en otteårig, invitere diverse fans op på selvsamme scene – eller endda falde ned af den. 

LÆS OGSÅ: VIDEO: Foo Fighters spiller “Everlong” med Anthrax-guitarists otteårige søn

Men der er afvigelser, og nu ser det ud til, at Grohl har bevæget sig ud i ukendte vande. I hvert fald reklamerer tv-kanalen Nick Jr's Facebookside for, at Grohl i nærmeste fremtid besøger live-action-børneshowet Ryan's Mystery Playdate. Her inviterer den otteårige YouTube-stjerne Ryan Kaji – som i øvrigt har 22 millioner subscribere på sin legetøjskanal og er den mest tjenende YouTube-stjerne målt på indkomst – diverse kendisser og børneikoner forbi. 

"Hej alle sammen. Jeg er Dave Grohl, og jeg er rock & roll-musiker. Men dét her: det er nok den fedeste ting indtil videre", proklamerer Grohl blandt andet foran et farvestrålende og iøjnefaldende tv-set. 

Grohls egen fem-årige datter – som også ses i klippet – er angiveligt kæmpe fan af Ryan's Mystery Playdate, og måske derfor lægger han sin vej forbi. 

"Min datter ser showet konstant, så at være her er som at møde en rigtig rockstar. Jeg er ikke rockstaren her – det er Ryan". 

Desuden foreslår Grohl, at børn lærer at spille på instrumenter, og hans øjne lyser op, når han fortæller ved glæden om at spille musik med sine venner, alt imens han danser rundt og fjoller med gæster og Ryan selv.

Det er Grohl når han er bedst - i øjenhøjde og ikke for fin til at være menneskelig og imødekommende.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Dave Grohl falder ned fra scenen - igen

Videoen melder intet om, hvornår hvad der må forventes at ende ud i en reel udsendelse sendes. Se den via linket her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA