x

VIDEO: Foo Fighters spiller “Everlong” med Anthrax-guitarists otteårige søn


Den otteårige dreng spillede guitar sammen med det verdenskendte rockband live på Bourbon & Beyond Festival.

Anthrax-guitaristen Scott Ian har netop oplevet sit “stolteste far-øjeblik nogensinde”, da hans otteårige søn Revel i weekenden hoppede med på scenen og spillede sammen med Foo Fighters.

Den lille guitarist spillede kæmpehittet “Everlong” sammen med Dave Grohl og de andre rødder foran 40.000 mennesker på scenen til Bourbon & Beyon Festival i Kentucky.

LÆS OGSÅ: Hawkins varsler nyt album fra Foo Fighters

Videoen viser, hvordan Anthrax-shredderen står backstage og leder sin søn op på den store scene, mens Dave Grohl beskriver otteårige Revel som “en af mine yndlings-guitarister nogensinde”.

Foo Fighters-frontmanden gik under koncerten ned på sine knæ og spillede ansigt til ansigt med den unge guitarist, der også fik øvet sig i at vise horn til det entusiastiske rock-publikum, inden nummeret skulle spilles.

Efter bandet og Revel sammen havde spillet Foo Fighters-klassikeren, gav han Pat Smear et fist bump og fik et stort kram af sin far, der råbte “Du styrer for vildt!”.

LÆS OGSÅ: Brandfarlig rock på årets varmeste dag

Det er ikke første gang, at Grohl og company har hevet unge fans op på scenen. Sidste måned var det en ung Foo Fighters-fan, der blev crowdsurfet mens han sad i sin kørestol, som Grohl fik med op på scenen til en koncert i Ungarn.

Foo Fighters gav i sommer koncert i Fængslet i Horsens, en koncert, der modtog fem ud af seks stjerner af vores anmelder.

Anthrax-guitaristen har lagt hele videoen op på sin Instagram, som du kan se her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA