x

FRAADS annoncerer debutalbum og tager på turné

FRAADS annoncerer debutalbum og tager på turné

Den danske hiphop-duo har fart på

Hiphop-duoen FRAADS har netop annonceret, at de udgiver deres debutalbum til næste år. Derudover tager drengene på turné, hvor de til efteråret i 2020 skal spille deres største liveshows i henholdsvis Store Vega i København og Train i Aarhus. 

Bag FRAADS står forsanger Papa Erotic (Frederik Espersen) og produceren David Engelbrecht, der i 2019 har markeret sig på den dansk urban-scene, hvor de tidligere på måneden har spillet udsolgte koncerter på Lille Vega og Radar. 

FRAADS udgav for nylig singlen “Blinker”, der byder på den vokalt fængende Papa Erotic og et velproduceret Engelbrecht-beat. Singlen udkom med en æstetisk musikvideo, som du kan se nederst på siden.

Hiphop-duoen udkom i 2016 med ep’en 1000 knive og fulgte sidste år op med deres seneste ep FRYYS, som den dunkende duo kunne tage med sig, da de samme år optrådte på Roskilde Festivals Countdown Stage.

FRAADS gav desuden koncert på Spot Festival tidligere på året, hvor vores anmelder blev fejet væk af de to spillemænds live-energi og gav dem fem ud af seks stjerner med den afsluttende bemærkning: “Med linjerne ”jeg lader helvede regne” takkes der af, og de to djævle har gjort ren bord og kort proces i smilets by. De viste tænder.”

LÆS OGSÅ: Destruktiv lykkerus i rent FRAADseri

Koncertplan:

25.09.20: København, Store Vega

26.09.20: Aarhus, Train

Billetterne kan købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA