x

Rock For Hjemløse præsenterer flere store navne

Rock For Hjemløse præsenterer flere store navne

Rock For Hjemløse løber af stablen den 4. januar 2020 i Vega – og bliver med flere store navne.

Rock For Hjemløse fortsætter med anden udgave i begyndelsen af det nye år. Denne gang bliver det med underholdning fra Tim Christensen, Sanne Salomonsen, Michael Falch og Patrick Dorgan – og det er kun det foreløbige line-up. Husorkestret bliver Electric Guitars. I 2020-udgaven af den velgørende koncert bliver arrangementet flyttet fra Hotel Cecil til Vega i København. 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: I fløde til knæene på velgørende jomfrurejse

Projektet blev sat i søen sidst i 2018 og har til formål at indsamle penge til Københavns hjemløse. Første udgave indbragte hele 151.000 kroner til Hellebroen i Valby, som arbejder med at etablere herberg, værested og udslusningsboliger til unge hjemløse.

─ Opbakningen fra musikere, teknikere, spillested, publikum og alle andre, der hjalp os, var stor og virkelig rørende. Vi havde endnu ikke besluttet os for, om vi skulle gentage koncerten i 2020, men stemningen på aftenen var helt elektrisk, og oppe fra scenen foran publikum fløj det ud af munden på Søren Andersen, som er med til at arrangere Rock For Hjemløse og guitarist i Electric Guitars, at ”vi gør det sgu igen næste år!”. Publikum jublede, og så fangede bordet ligesom, følte vi. Men mon ikke vi uanset hvad havde besluttet at lave Rock For Hjemløse 2020? Det føles godt at kunne gøre en forskel via noget, vi virkelig brænder for: God live-musik, siger Camilla Lindhard, som til daglig er ejendomsmægler på Vesterbro og medarrangør af Rock For Hjemløse.

I denne anden udgave af showet vil organisationer, der arbejder med hjemløse, kunne søge penge efter arrangementet. Overskuddet går ubeskåret til det gode formål.

Billetter til Rock For Hjemløse kan købes her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA