x

KarriereKanonen-vinderne Patina tager på danmarksturné

KarriereKanonen-vinderne Patina tager på danmarksturné

Patina skal på turné med Alphabeat som opvarmning. Derudover skal trioen også på deres egen danmarkstour i seks større byer rundt om i landet.

Den danske trio Patina har haft et succesfuldt 2019. I august vandt de DRs KarriereKanonen, og siden blev det en realitet, at grupen skulle på turné med selveste Alphabeat. Og nu er der flere gode nyheder fra de tre sangere, sangskrivere og trommeslagere. De skal nemlig på deres helt egen danmarksturné, og denne gang som headlinere. Det bliver i 2020.

LÆS OGSÅ: Alle vindere af KarriereKanonen er fundet

─ Vi har svagheder og styrker, og vi er ikke bange for at anerkende, at der er noget, vi ikke er gode til. Patina er større end hvert vores ego. Vi er klar til at stille os selv til side, men også til at træde i karakter, når vi har noget med at byde ind med, forklarer Mads fra Patina i en pressemeddelse.

─ Når man er til koncert til os, så er man med til at skabe rummet. Vi tør være der, skrælle alle lag af, og vi håber, at folk tør være der sammen med os, siger Søren, som ligeledes er medlem af bandet.

Det tredje og sidste medlem af Patina, Gregers, supplerer:

─ Vi vil gerne være et band, som giver folk modet til at slippe sig selv fri.

Fuld tourplan:

16. april 2020: Nygadehuset, Aabenraa.

17. april 2020: 1000fryd, Aalborg

18. april 2020: Hotel Cecil, København

23. april 2020: Mejeriet, Sønderborg

24. april 2020: Kulisselageret, Horsens

25. april 2020: Kulturmaskinen, Odense


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA