Nyhed

Copenhell tilføjer 11 nye artister – meganavn iblandt

GAFFA.dk - alt om musik

Copenhell opruster igen plakaten – denne gang med hele 11 nye navne.

Metalfestivalen Copenhell kan her til formiddag annoncere yderligere 11 navne til deres allerede imponerende line-up for 2020. Mest bemærkelsesværdigt, men måske ikke så overraskende, kommer amerikanske Kiss. Festivalen har i forvejen præsenteret navne som Iron Maiden, Korn, Judas Priest og de gendannede Mercyful Fate. Det skorter altså ikke på store navne til 2020-udgaven. Se det fulde foreløbige line-up i bunden af artiklen.

LÆS OGSÅ: Hvilke danske festivaler har det mest loyale publikum?


"Copenhell har i de sidste ti år ikke kun placeret sig i toppen af det danske, men også i det europæiske festivallandskab, og det forpligter. I 2020 åbner vi en fjerde scene, som giver os mulighed for at tilføje endnu flere bands til plakaten og tilbyde vores publikum et endnu mere alsidigt og omfattende musikprogram. Den nye scene giver os samtidig mulighed for at fokusere endnu mere på vækstlaget i de hårde musikgenrer både i og uden for Danmark og styrker festivalens balance mellem de store, berømte bands og de små og ukendte," fortæller festivalchef Jeppe Nissen i en pressemeddelse.

Kiss har fortalt, at de kommer til Danmark i forbindelse med deres stort anlagte afskedsturné – og allerede røbet datoen 18. juni 2020 – så det er sidste chance, hvis man vil opleve New Yorkerne live i Danmark.

Copenhell løber af stablen den 17.- 22. juni 2020.  


Foreløbigt line-up:

Kiss

Iron Maiden


Judas Priest

Korn

Disturbed


Mercyful Fate

Down

Opeth


Gatecreeper

Blood Incantation

Santa Cruz


Deadly Apples

Raised Fist

Emperor


Hällas

P.O.D.

Benediction


Of Mice & Men

Witchcraft

Destruction


Xenoblight

Gloryhammer

Jinjer


High Command

Orm

Crypt Sermon


Vreid

Bersærk

ANNONCE